UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!
georgestefan1
georgestefan1
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum 8 luni
Vazut ultima data:
Acum 2 luni
Vizualizări profil:
266
Acest utilizator nu și-a completat încă nici un câmp aici.
Stai putin. Cine a spus ca nu gaseste? Tocmai ce am spus mai sus ca si eu confisc iteme si aplic sanctiuni. Chiar daca nu stau 12 ore pe zi pe server cum spui tu ca o faci, nu inseamna ca intru din an in paste. Tin sa-ti reamintesc ca doua ore pe zi si 14h pe saptamana online sunt de ajuns. Crede-ma ca nu intru pe server special sa va verific pe voi, ci sa imi mentin activitatea. Dupa spusele tale eu pe server intru doar sa vad daca au iteme. Tin sa te contrazic. Pe langa asta am si grija de chat si controlez playerii de cheats, lucru pe care tu l-ai uitat. Trebuie sa stii ca nu esti obligat sa ii verifici tu de iteme ilegale ca si moderator (https://imgur.com/a/OoXStdR).  Tu trebuie sa ai grija de chat si sa verifici playerii nu cumva sa aiba cheats, dar daca te-ai oferit sa confisti iteme e fix problema ta, dar  trebuie sa-ti indeplinesti atributiile de moderator si sa ai grija de chat.
Acum 2 luni

Cum poti fii tu asa de sigur ca eu sau olisoara nu ne facem treaba? Ai stat tu cumva sa ne urmaresti? Am luat si eu iteme, dat mute-uri, ban-uri, dar daca nu ma laud sau nu ma vait ca fetita suprema ce esti asta nu inseamna ca nu e asa. Nu mai acuza fara dovezi pentru ca te faci de ras nu doar prin reclamatia asta, ci si prin comportamentul tau de copil. Ne-ai trimis pe staff-chat un intreg fisier de logs. In loc sa stam o ora sa cautam niste doevzi, mai bine ne spui si noua ce avem de vazut in acel fisier ca sa stim ce sa cautam exact.
Acum 2 luni

1. Nu si olisoara v-a testat, ci doar eu. 2. Eu am rugat-o pe olisoara sa nu raspunda pe chat, iar ea nu are nicio vina. 3. Nu am stat multe ore sa va testez, ci cateva zeci de minute, dar asta nu inseamna ca inainte de asta nu am fost atent la activitatea voastra. 4. Mi-ai spus ca nu vedeai chat-ul de mesajele de la crates, insa erau putine spre deloc. Ce scuze mai ai? 5. Dovezi: https://youtu.be/L45-CCQtbKs
Acum 2 luni

https://imgur.com/a/gv951ld Daca tot ti-ai asumat ca ai 12 ani, nu mai pune 14 in cerere. :face_palm:Contra
Acum 3 luni

Chit cererii tale, pe server te comporți bine. Pro
Acum 3 luni