UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!
INt3NsE_
INt3NsE_
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum 6 luni
Vazut ultima data:
Acum 2 luni
Vizualizări profil:
219
Acest utilizator nu și-a completat încă nici un câmp aici.
Daca el ti a dat tie itemele trebuia sa le refuzi sau sa le arunci.. https://youtu.be/fcH5qrh6mR4 aici ai dovada ca le ai avut in inventar.. Daca superiorii considera ca am gresit o sa suport consecintele..
Acum 2 luni

CONTRA NU AI ORELE NECESARE 
Acum 3 luni

Cererea ta are foarte multe greseli gramaticale.. semnele de punctuatie lipsesc iar din cauza asta nu prea se intelege mare lucru din cererea ta... Datorita faptului ca tu ai zis ca te consideri perfect ca helper denota narcisismul din tine iar din punctul meu de vedere este un mare minus pentru tine.. (parerea mea) Ai spus ca vrei sa sa ajuti comunitatea sa nu mai fie ``mitutita`` sau cred ca ai vrut sa zici mituita, de staff. Cel putin eu asa am inteles.. Daca gresesc imi cer scuze. Eu nu stiu daca s-a intamplat sa se ajunga la mita cel putin de cand sunt eu in staff nu am auzit asa ceva...Daca gresesc im cer scuze din nou. De la mine ai un CONTRA pentru ca sunt literalmente sigur ca nu ai fii capabil de acest grad.
Acum 3 luni

https://imgur.com/mkp1vXv   22. Orice tentativa de vanzare pe /ah si nu numai care conduce la scam va fii sanctionata.     22.1 Nu aveti voie sa schimbati numele itemelor (cu exceptia armelor/uneltelor/armurilor)① Tempban 36 de ore + confiscare iteme  
Acum 3 luni

Imi place cererea ta  PRO
Acum 3 luni