UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!
AlucA08
AlucA08
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum 9 luni
Vazut ultima data:
Acum 3 luni
Vizualizări profil:
518
Discord Username:
AlucA08#1000
Nu eu ma fac de ras, ci tu, pentru ca singurul lucru pe care il faci e sa intri din cand in cand sa vezi ce facem si daca au iteme ilegale. Poate te intrebi cum de nu gasesti? Daca te-ai uita in loguri( cum am spus si mai sus) ai vedea cum Dragos si eu dadeam /invsee pe playeri pentru a vedea cine are si cine nu. De aia nu gasesti, pentru ca stam cu orele sa cautam, iar tu intri din an in paste sa vezi daca au... Si spun asta fiindca am inceput sa stau si 8-12 ore pe zi pe server si pot vedea ce se intampla. Si nu fac pe ,,fetita suprema" ci doar atrag atentia la realitatea de pe server si la faptul ca suntem aproape singurii care isi fac treaba de la ora 8 dimineata pana la 23 seara... Cred ca niste mici scapari nu se compara cu toata activitatea noastra spre deosebire de alti staff care nu intra cu zilele si nu primesc warn... Si legat de acele loguri: nu am ce sa va scot ca acolo este toata munca mea de 3-4 incoace, chestia era doar sa vezi ce activitate am.  
Acum 3 luni

Scuza mea nu era ,,mesajul de la crate", ci faptul ca tu singura chestie pe care ai facut-o a fost doar sa ,,ne testezi", iar olisoara azi singurul lucru pe care l-a facut a fost sa zica prell off, atata! Iar noi care ne-am dat sufletul pentru server si am primit warn... Tie ti se pare normal? Te-ai uitat macar in loguri sau doar o ti pe a ta?
Acum 3 luni

Nickname-ul tau: AlucA08Nickname-ul celui reclamat: georgestefan1 si olisoara Gradul pe care il detine: Manager si HelperData si ora(Optional): -De ce reclami aceast jucator?: Abuz de putere( georgestefan1) si olisoara nu ajuta/ aplica pedepse jucatorilorDovezi(poze/video): am pus pe discord in staff chat folderul cu logurileAlte comentarii(Optional): Azi am aplicat 6 banuri, 4 muteuri, am confiscat peste 100 de iteme ilegale, am ajutat playerii, impreuna cu Helperul Dragos( care si el la randul lui a dat 2 muteuri si a ajutat), iar olisoara impreuna cu georegstefan1 au stat sa ne ,,testeze" sa vada ce facem timp de foarte multe ore, timp in care noi ne-am luptat cu playerii cu iteme ilegale, cu disciplina in chat si cu ajutarea jucatorilor, dar chiar si asa george ne-a dat warn. Va rog sa luati masuri!
Acum 3 luni

Nu ai orele necesare.CONTRA
Acum 4 luni

Ai greseli gramaticale, nu ai un comportament adecvat si stafful nu este mituit! CONTRA
Acum 4 luni