UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!
AlkaHUB
AlkaHUB
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum o lună
Vazut ultima data:
Acum 10 zile
Vizualizări profil:
41
Acest utilizator nu și-a completat încă nici un câmp aici.
Nickname-ul tau: AlkaHUBPrenumele: CristyVarsta ta: 18 Adresa de Discord: alkatre0n#0012De unde ai aflat de serverul nostru?: Acum un an, un membru staff facea live. Cat timp ai putea acorda serverului?: 4-5 ore in timpul saptamanii, 6-7 in weekend.Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Sunt foarte activ pe survival, dar daca este nevoie pot ajuta si pe skyblock cu ce stiu.Ce experienta ai in moderarea unui server?: Fost helper aici, necesarul de comenzi si regulamentul.De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: As vrea sa fac parte din staff deoarece ador sa prind jucatorii care incalca regulile, imi place sa ajut playerii si serverul in general. Descrie-te in minim 50 cuvinte: Salut! Sunt Cristy, am 18 ani, sunt din Hunedoara, sunt o fire prietenoasa, imi place sa ajut, nu suport lauda, arfele si minciunile, imi place sa cunosc oameni noi, imi place sa conduc cu muzica si bass maxim, plimbarile lungi, imi place sa fiu inconjurat de oameni faini si pozitivi. Deobicei ma intergrez repede intr-un grup...depinde cum sunt primit. Sunt deschis la orice subiecte. Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: Sunt activ, ma dedic 100%, incerc pe viitor sa aduc membrii noi prin intermediul canalului de YouTube (2000+) si al TikTok-ului. Atasez aici cateva linkuri pentru cei ce imi reproseaza ca nu ajut si nu sunt activ : [Ajutor playeri ] https://imgur.com/a/LBFdBE3 [Ajutor staff] https://imgur.com/a/022uVrz  Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Da, inteleg.In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?: Bineinteles.Ai citit regulamentul serverului?: Regulament citit 092/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/: Fac un screenshot, ii explic frumos ce a gresit deoarece oricine mai face greseli, apoi trimit screenshot-ul unui staff in masura sa il sanctioneze/ Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: In primul rand, dau mute celui ce face reclama atat timp cat e nevoie pana vine un staff mai mare care poate sa ii dea ban, apoi dau mute 15 minute celui ce injura, dupa care chem un staff care are acces la /ban pana eu filmez hackerul, la final indrum ultimul player spre discord sau forum pentru a raporta bugul gasit si daca e posibil sa il filmeze.Poza cu orele jucate:  https://imgur.com/a/bsP6sa3
Acum 14 zile

Nickname-ul tau: AlkaHUBNickname-ul celui reclamat: Sgt_CorpseGradul pe care il detine: LegendData si ora(Optional): 3:20De ce reclami aceast jucator?: kick pentru "underage"Dovezi(poze/video): https://imgur.com/a/hDXAC2JAlte comentarii(Optional): donatorii astia nu merita acces la comenzi de genul.
Acum 26 zile

Nickname-ul tau: AlkaHUBNickname-ul celui reclamat: EllyAtherisGradul pe care il detine: GodData si ora(Optional): 3De ce reclami aceast jucator?: sanctiune gresita, nu cunoaste regulamentul si nu stie folosi comandaDovezi(poze/video): https://imgur.com/a/lb4wpW1Alte comentarii(Optional):
Acum 26 zile

Am luat ban pentru tpa kill acum ceva timp verifica si cererile mele unban :)) in loc sa va uitati in prezent, la activitate la ce fac, voi tot la chestiile de acum o sapt doua va uitati :)).
Acum o lună

Nickname-ul tau: AlkaHUBPrenumele: CristyVarsta ta: 18 Adresa de Discord: alkatre0n#0012De unde ai aflat de serverul nostru?: Acum un an, un membru staff facea live. Cat timp ai putea acorda serverului?: 4-5 ore in timpul saptamanii, 6-7 in weekend.Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Sunt foarte activ pe survival, dar daca este nevoie pot ajuta si pe skyblock cu ce stiu.Ce experienta ai in moderarea unui server?: Fost helper aici, necesarul de comenzi si regulamentul.De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: As vrea sa fac parte din staff deoarece ador sa prind jucatorii care incalca regulile, imi place sa ajut playerii si serverul in general. Descrie-te in minim 50 cuvinte: Salut! Sunt Cristy, am 18 ani, sunt din Hunedoara, sunt o fire prietenoasa, imi place sa ajut, nu suport lauda, arfele si minciunile, imi place sa cunosc oameni noi, imi place sa conduc cu muzica si bass maxim, plimbarile lungi, imi place sa fiu inconjurat de oameni faini si pozitivi. Deobicei ma intergrez repede intr-un grup...depinde cum sunt primit. Sunt deschis la orice subiecte. Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: Sunt activ, ma dedic 100%, incerc pe viitor sa aduc membrii noi prin intermediul canalului de YouTube (2000+) si al TikTok-ului. Atasez aici cateva linkuri pentru cei ce imi reproseaza ca nu ajut si nu sunt activ : [Ajutor playeri ] https://imgur.com/a/LBFdBE3 [Ajutor staff] https://imgur.com/a/022uVrz Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Da, inteleg.In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?: Bineinteles.Ai citit regulamentul serverului?: Regulament citit 092/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/: Fac un screenshot, ii explic frumos ce a gresit deoarece oricine mai face greseli, apoi trimit screenshot-ul unui staff in masura sa il sanctioneze/ Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: In primul rand, dau mute celui ce face reclama atat timp cat e nevoie pana vine un staff mai mare care poate sa ii dea ban, apoi dau mute 15 minute celui ce injura, dupa care chem un staff care are acces la /ban pana eu filmez hackerul, la final indrum ultimul player spre discord sau forum pentru a raporta bugul gasit si daca e posibil sa il filmeze.Poza cu orele jucate: https://imgur.com/a/53Ay3Qd
Acum o lună