UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere helper Lukas777
Started by lukas

Nickname-ul tau: Lukas777

Prenumele: Lukas Yanis👋
Varsta ta: 14, aproape 15 ani
Adresa de Discord: lukas#3978
De unde ai aflat de serverul nostru?: De la un coleg.
Cat timp ai putea acorda serverului?: In jur de 4 ore pe zi, in weekend as putea mai mult.
Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Pe survival, dar cred ca o sa ma apuc si de skiblock curand.
Ce experienta ai in moderarea unui server?: Am fost moderator la un server mai micut.
De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: In primul rand, ma consider potrivit pentru acest grad doar prin simplul fapt ca stiu comenzile si regulamentul.

In al doilea rand, imi place sa îi ajut pe ceilalti playeri cu informatii si imi place sa fac dreptate, sa îi sanctionez pe cei care incalca regulamentul, daca as fi ales as face foarte multe controale, ca sa îi prind pe playeri cu x-ray, hack-uri etc. Din ultimul timp am incercat sa fiu mai activ pe chat. 

Descrie-te in minim 50 cuvinte: Sunt lukas Yanis, sunt clasa a 7-a. Imi place sa joc tenis si iarna  sa practic ski, dar mai mult decat aceste sporturi imi place sa joc minecraft, sunt o persoana destul de glumeata si chill, dar in momente mai importante ma comport adecvat. Pe mine, Minecraftul ma relaxeaza, doar este un joc si acesta e rolul lui, nu inteleg de ce alti player se tot cearta sau isi fura itemele, dar as putea sa îi calmez. 
Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: As putea aduce idei, as tine chatul ''curat'', si cum nu mereu sunt membri staff online, un membru in plus ar fi de ajutor, puteti avea incredere in mine, sunt pe acest server de 6 luni si imi doresc mult sa devin staff.
Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Da.
In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?:Da, voi stiti cel mai bine de ce ati facut anumite alegere.
Ai citit regulamentul serverului?:Regulament citit 092
/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/: In acest caz o sa îi explic de ce a gresit si o sa îi arat regula care a incalcat-o, orice grad ar avea o sa îi spun ca a gresit pentru ca asa ar fi corect.
/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/:Prima data o sa le dau mute celui cu reclama si celui care a injurat, dupa o sa ma duc de pe vanish la jucatorul cu hack ca sa ma conving daca are( daca nu il prind din prima, o sa ma duc de multe ori la el ca sa fiu sigur ca nu are hack), in final o sa ma duc sa vad bug-ul si daca chiar e bug ce apartine de server o sa trimit poza pe discord.
Poza cu orele jucate:https://gyazo.com/b2f10fbe1e0773bdb1a09661dcf51304

🙃

Acum 2 luniUltima editare: Acum 2 luni

Cererea este buna, dar nu ai un comportament potrivit pe server.
CONTRA

 

Acum 2 luniUltima editare: Acum 2 luni

Respins !

Acum 2 luni