UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere Helper (LucasRomania)
Started by LucasRomania

Nickname-ul tau: LucasRomania

 

Prenumele: Lucas

 

Varsta ta: 14 ani si 3 luni

 

Adresa de Discord: LucasRomania#6401

 

De unde ai aflat de serverul nostru?: De la un prieten bun si de la videouri pe youtube.

 

Cat timp ai putea acorda serverului?: In timpul saptamanii pot 3-4 ore pe zi, in weekend 4-6 ore pe zi. 

 

Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Cel mai activ sunt pe Skyblock cam 3 ore pe zi, dar ma joc si pe survival aprox 1 ora pe zi.

 

Ce experienta ai in moderarea unui server?: am mai dat mute si temb ban la unii pe server pt spam, hack etc. dar am mai fost admin pe un server destul de mare, si am propriul server.

 

De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: 1. pot modera chatul si pot ajuta playerii cu multe lucruri daca cer. 2. pot aduce mai mult haz la cechipa staff si nu n umai.... 3. pot aduce cateva idei bune pentru server.

 

Descrie-te in minim 50 cuvinte: Ma cheama Lucas Rosu, sunt din Dumbravita, judetul Timis si sunt elev la scoala gimnaziala comuna dumbravita. imi place engleza, pictura si informatica (nu se combina astea trei :) ) .

Dar imi plac si jocurile de pe calculator si playstation, am multe jocuri , cele preferate sunt: city:skilines, Minecraft si cs:go. Ma ocup cu youtubeul cand am timp liber si cu jucatul pe spycraft. Imi pare rau daca nu sunt 50 de cuvinte dar nu ma pricep la dinastea cu minin 100 cuvinte etc

 

Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: 1. As putea aduce multe propuneri bune si as putea gasi pluginuri, harti, etc. si pot aduce la viata multe propuneri ale playerilor. 2. as putea aduce un helper amuzant dar serios care aplica sanctiuni 

si care stie ce face.

 

Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Da inteleg si sunt perfect de acord!

 

In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?: Da, sunt de acord pentru ca ,cel care va evalua cererea are motive de a respinge cererea!

 

Ai citit regulamentul serverului?: Da am citit toate cele 23 si cele 3.2 etc si regulamentul de la staff si donator ( toate 14). + Termenii si conditile

 

/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/: Ii spun ca nu e bine ce a facut si scriu pe discord sa vina un staf mai mare sau ii aplic eu sanctiunea corecta.

 

/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: aplic la reclama ban 7 zile, la injuraturi, mute 10-15 min, la hacks 7 zile ban, 

si il ajut pe cel cu bugul. Daca nu reusesc chem imediat ajutoare pe discord.

 

Poza cu orele jucate: https://i.imgur.com/W2wrlsX.png 
acceasta poza este de vreo 2 luni dar nu pot intra pe skyblock, acolo am vreo 12 zile online

x 1 x 1
Acum o lună

Daca si astea sunt raspunsuri basic, eu nush ce sa mai fac......

 

x 1
Acum o lună

Sincer eu nu cred ca ai citit regulamentul..

Pe mine nu m ai convins...

Imi pare rau dar din partea mea ai CONTRA

I am the one, don`t weigh a ton
Don`t need a gun to get respect up on the street
Acum o lună

am citit si regulamentul din joc si cel de pe forum. 

dar na fiecare crede ce vrea...

 

Acum o lună

Nu mi se pare ca ai citit regulamentul si chiar ai raspunsuri basic + ca de ce vrei sa devi staff pe acest server daca ai propriul tau server si asta inseamna ca faci concurenta.
CONTRA

If you respect others, you actually respect yourself.
Acum o lunăUltima editare: Acum o lună

AlucA08, tu mereu trebuie sa fi contra si raspunsuri basic??? + ca daca eu vreau sa devin aici staff care e problema ta cu serverul meu???

 

Acum o lună

Daca ai fii citit regulamentul ai fii stiut ca la punctul 14 trebuia sa scrii ``Regulament citit 092``

I am the one, don`t weigh a ton
Don`t need a gun to get respect up on the street
Acum o lună

e la punctul 10, regulament citit 092
nu la 14

:)

Acum o lună

Eu m am referit la punctul 14 de la cererea de helper :)

I am the one, don`t weigh a ton
Don`t need a gun to get respect up on the street
Acum o lună

aaa ok

 

Acum o lună