UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere helper Lukas777
Started by lukas

Nickname-ul tau: Lukas777

Prenumele: Lukas
Varsta ta: 14 ani
Adresa de Discord:lukas#3978
De unde ai aflat de serverul nostru?: Am aflat de la un coleg.
Cat timp ai putea acorda serverului?: As putea acorda in jur de 4 ore pe zi.
Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Pe survival.
Ce experienta ai in moderarea unui server?:Am fost moderator la un server mai micuț.
De ce sa te alegem pe tine ca Helper?:In primul rand, ma consider potrivit pentru acest grad doar prin simplul fapt ca stiu comenzile si regulamentul.

In al doilea rand, imi place sa îi ajut pe ceilalti playeri cu informatii si imi place sa fac dreptate, sa îi sanctionez pe cei care incalca regulamentul, daca as fi ales as face foarte multe controale, ca sa îi prind pe playeri cu x-ray, hack-uri etc.

Descrie-te in minim 50 cuvinte: Numele meu este Lukas Yanis, am 14 ani, practic ski si tenis, si mai mult decat aceste sporturi imi place sa joc Minecraft. Invat destul de mult, si cu gramatica stau bine. Sunt o persoana calma, pe mine, minecraftul ma relaxeaza, pana la urma este un joc si acesta este rolul lui si nu inteleg de ce alti player se cearta si fur iteme, fiind o persoana calma as putea sa îi calmez sau sa îi impac. Sunt si glumet dar in momente serioase sau importante ma comport cum trebuie.
Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: Pot sa tin chatul un loc mai curat, sanctionand playeri care incalca regulamentul, sunt si putin curios, eu citesc fiecare mesaj de pe chat. Cred ca un membru staff in plus ar aduce doar de castigat.
Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Desigur!
In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?:Da, pana la urma voi sunteti staff-ul si voi va stiti cel mai bine argumentul.
Ai citit regulamentul serverului?: Regulament cititt 092
/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/: In primul rand o sa îi spun ca a gresit, nu conteaza ca e owner, manager sau are un grad foarte mare, eu o sa îi explic de ce a gresit si daca are gradul necesar o sa îi spun sa iși repare greseala.
/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: Prima data o sa le dau mute celui cu reclama si celui care a injurat, dupa o sa ma duc de pe vanish la jucatorul cu hack ca sa ma conving daca are( daca nu il prind din prima, o sa ma duc de multe ori la el ca sa fiu sigur ca nu are hack), in final o sa ma duc sa vad bug-ul si daca chiar e bug ce apartine de server o sa trimit poza pe discord.
Poza cu orele jucate:https://gyazo.com/1876a13a5764c95969748cd9718b7765

Acum o lună

Pentru a doua oara la rand nu ai respectat cerinta de a face o cerere noua la 6d de la raspuns! https://gyazo.com/874769a1dbc5b941e049420568a0ffc2
CONTRA

If you respect others, you actually respect yourself.
Acum o lună

Am pus cerere de helper acum 16 zile, si in 10 zile am primit raspunsul pe care trebuia sa il primesc in maxim 7 zile, daca primeam raspunsul la timp, ar fi fost minim 7 zile de la raspuns.

Acum o lună

Esti activ pe server, dar foarte inactiv pe chat. Nu cred ca ți-ai lua postul in serios.

CONTRA

Acum o lunăUltima editare: Acum o lună

Nu ai deloc activitate pe chat, nu am vazut sa ajuti playeri cu informatii.

Respins.

Acum o lună