UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere Helper (alberto4799)
Started by alberto4799

Nickname-ul tau: alberto4799 
Prenumele: Florin - Alberto
Varsta ta: 21
Adresa de Discord: Rar#3482
De unde ai aflat de serverul nostru?: De pe site-ul minecraft-mp.com
Cat timp ai putea acorda serverului?: in jur de 3-4 ore pe zi.
Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Pe sesiunea de survival, dar as putea sa ma descurc si pe skyblock.
Ce experienta ai in moderarea unui server?: Pe serverele de minecraft nu prea am experietna, in schimb am fost 3 ani in staff-ul unui server de sa:mp.
De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: Consider ca experienta mea din online cu diverse persoane m-ar putea face remarcat printre restul concurentilor. 
Descrie-te in minim 50 cuvinte: Sunt un tip timid caruia ii place sa asculte, sa cunosc cat mai multe persoane, nu sunt prea vorbaret in general imi place sa ascult persoana din fata mea, imi place foarte mult sa calatoresc, imi place sa ma joc League Of Legends, cs:go, samp, imi place sa-mi ocup in general tot timpul, nu suport plictiseala. 
Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: As putea contribui cu activitate si dedicare, diverse ideii si implicare, 
Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Da.
In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?: Da.
Ai citit regulamentul serverului?: Am cittit toate reguliile de la /rules de pe server. 

/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/: Anunt un grad mai mare deoarece nu am acces la sanctionarea membrului staff, dar pot sa il avertizez ca a dat o sanctune gresita.
/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: Incerc sa sanctionez la ce am eu acces, in general reclama, apoi ma ocup de cel care injura, desigur pentru ambele situatii imi fac dovezi clare, dupa ce termin cu astea, incerc sa ma ocup de acel jucator cu hack iar bugul il raportez pe forum dupa ce termin cu hack. 
Poza cu orele jucate: https://imgur.com/a/yqmk6YF

Acum o lună

Raspunsurile tale nu ma impresinoeaza foarte tare..

Ai niste raspnsuri basic !

Contra!

I am the one, don`t weigh a ton
Don`t need a gun to get respect up on the street
Acum o lună

Raspunsuri super basic, ai trecut de 50 de cuvinte in a te descrie dar la varsta ta, puteai mai bine.  Ceea ce ma face sa cred ca nu esti atat de serios in ati indeplini indatoriile ce vin cu gradul de Helper. Si nu cred ca ai citit regulamentul. Scuze dar iti urez mult noroc data viitoare . CONTRA

Acum o lună

Raspunsurile tale sunt basic si neimpresionante pentru varsta ta!
CONTRA

If you respect others, you actually respect yourself.
Acum o lună

Ai motivele mai sus.

Respins.

Acum o lună