UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere helper CEO_Of_Gnome
Started by CEO_Of_Gnome

Nickname-ul tau: CEO_Of_Gnome

 

Prenumele: Adrian-Cosmin

 

Varsta ta: 21

 

Adresa de Discord: Paul Cosmin#2602

 

De unde ai aflat de serverul nostru?: De la un prieten.

 

Cat timp ai putea acorda serverului?: In jur de 2-3 ore in timpul saptamanii din cauza facultatii iar in weekend mai mult de 3 ore.

 

Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Survival, dar datorita lipsei staff-ului de pe sectiunea SkyBlock ma tenteaza foarte mult sa incept sa joc si pe SkyBlock.

 

Ce experienta ai in moderarea unui server?: Am fost helper pe un server in trecut. Am habar in ceea ce consta aceasta functie cat si functiile mai mari, dar in caz ca unele lucruri imi scapa cu siguranta o sa perseverez ca sa ma ridic la niste standarde mult mai inalte!

 

De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: In general imi place sa ajut lumea ralizand astfel o atmosfera placuta de joc pentru jucatori, dar consider ca doar staff-ul poate sa ia aceasta decizie, asa ca prefer sa las pe altii sa traga concluzii in ceea ce priveste cererea mea si in ceea ce priveste increderea altor oameni fata de mine.

 

Descrie-te in minim 50 cuvinte: Salut, ma numesc Cosmin si sunt din Maramures! In prezent locuiesc in Timisoara pentru ca aici sunt student in anul terminal al facultatii de Economie si administrare a afacerilor, specializare: Cibernetica, Statistica si Informatica Economica!

Dupa cum se poate observa de la cele spuse de mai sus sunt pasionat de programare, cel mai mult ma atrage categoria de Web Design iar pe parcursul anilor de facultate am invatat sa lucrez in mai multe limbaje de programare precum: C#, C++,JavaScript, Python,HTML5,CSS3, MySQL.

Lasand la o parte aceste detalii, despre mine as putea spune ca sunt o presoana foarte curioasa, sunt curios in ceea ce ma atrage in mod special. Imi place foarte mult sa invat tot mai multe lucuri noi, pentru mine niciodata nu este de ajuns sa invat lucruri noi pentru ca imi cunosc standardele si stiu de ce sunt in stare.

Pe langa activitatile simple pe care le are orice om in viata de zi cu zi, imi place sa ma recreez jucandu-ma la calculator dar tot la fel de mult imi plac si activitatile fizice. 

Imi place sa imi impartasesc cunostintele proprii altor persoane pentru ca si la randul meu am avut parte de acest avantaj in unele momente.

 

Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: Din cate am vazut, membrii staff nu pot sa fie activi 24/7 asa ca acesta ar fii un avantaj in plus Staff-ului daca si-ar marii echipa. As ajuta la mentinerea ordinii si disciplinei pe server, ajutand playerii care au nevoie de informatii si nu numai.

 

Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?:Da!

 

In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?:Da!

 

Ai citit regulamentul serverului?:Regulament citit 092

 

/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/:Eu cred ca cel mai potrivit ar fii sa ne sfatuim tot membrii staff ca sa ajungem la o concluzie comuna si sa remediem problema.

 

/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/:Pentru inceput compar gravitatea lucrurilor ca sa ajung la o hotarare in ceea ce priveste odinea aplicarii sanctiunilor.

Rezolv problema analizand situatia astefel incat toate sanctiunile sa fie acordate corect si in cel mai scurt timp.

Poza cu orele jucate:  https://imgur.com/n2Lxk17

Acum o lună

PRO
Vad ca esti specializat si pe programare ai poti ajuta la intretinerea serverului!
Succes!

x 1
Acum o lună

PRO

Acum o lună

Esti activ, ajuti playerii si ai un comportament decent.

PRO

Acum o lună

PRO 
Atitudine respectuoasa fata de playeri si activ pe server ! Stii sa raspunzi la multe intrebari si dificultati la playeri !
Good luck !!

Acum o lunăUltima editare: Acum o lună

PRO 

Acum o lună

Imi place cererea ta. Ai fost activ pe sv, nu ai rugat staff ul sa iti rasp la cerere.

PRO

Acum o lună

PRO

If you respect others, you actually respect yourself.
Acum o lunăUltima editare: Acum o lună

Trecand peste faptul ca ai primit de 2 ori ban pentru xray o sa iti acord o sansa.

Acceptat.

x 1
Acum o lună