UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere Helper (Marian_45)
Started by marian_45

ickname-ul tau: Marian_45

Prenumele: sava

Varsta ta: 14

Adresa de Discord: marian321marian#2546

De unde ai aflat de serverul nostru?: De pe Google.

Cat timp ai putea acorda serverului?: În timpul saptamanii 2-3 ore, în weekend 4-6 ore, depinde de zi.

Pe care dintre secțiune serverului poți sa fii cel/cea mai activ?: Survival (la moment),oneblock, si bedwars (acolo aș fi cel mai activ)

 

Ce experiență ai în moderarea unui server?: Operator pe un server, unul dintre cele mai mare din România. (aproximativ cu un an și jumătate în urmă)

 

De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: Vreau sa ajut echipa staff, sa pot fi parte din ea , făcând în același timp ceva important, ajutand playeri, moderând serverul, și să aduc vibe-uri nice.

 

Descrie-te în minim 50 cuvinte: Mă numesc sava am 14ani. Sunt nascut în Mangalia și acolo și locuiesc.  

Sunt un jucător chill, mi-a fost spus în trecut ca m-am comportat cateodata copilăresc, și m-am schimbat de atunci!  Am devenit mai serios, si sunt pregati sa ajut pe orcine care imi cer ajutor, necontand de ce relație am fi avut în trecut. Cea a fost în trecut ar trebui sa ramana acolo și să ne concentrăm pe viitor!

La început cand cunosc oameni noi, sunt tăcut, cand ma obisnuiesc un pic cu ei, pot fi o persoana plăcută.

Mă gandesc înainte sa fac ceva, analizez și după mă apuc de treaba. Nu-mi plac certurile sau discriminările. Cand se ajunge la acest punct , încerc să rezolv situația calm ca nimeni sa nu se simtă jignit.

Îmi place sa glumesc cu oricine pînă la o anumită măsură, urăsc bârfele și vorbitul pe la spate, din acesta cauza încerc să evit persoanele care fac acest lucru.

 

Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce în plus echipei noastre de staff?: As putea ajut la pastrarea ordinei pe server (chat), as putea să-i recomand oricărei persoana care o întâlnesc și se joacă minecraft acest server minunat. Vreau sa primesc o sansa sa arat ca îmi pot lua rolul în serios și că se poate avea încredere în mine.

 

Înțelegi că dacă o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?:

In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului fi sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai bună?: Da!

 

Ai citit regulamentul serverului?: Regulament citit 092

 

/Un membru staff aplica o sancțiune greșită pentru încălcarea regulamentului, ce faci?/: Anunț persoana anumită de greșeală și îl informez cu ce a făcut greșit, fac un screenshot, acest screenshot îl trimit unei persoane cu grad mai mare care va decide sancțiunea potrivită.

 

/Ești singurul membru staff online pe server, și mai mulți jucători încalcă regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucător folosește hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/:  Îmi pastrez calmul, iau lucrurile cele mai grave intai, dau mute la acela care face reclama, dau o poza la un staff cu acces la ban, cine înjură primește mute, hackul il filmez și trimit la cineva cu un grad mai mare, si referitor la bug, îi zic playerului să-l pună pe forum sa discord.                                                                Dovada ore. file:///C:/Users/maria/Desktop/2021-04-12_23.19.05.png

x 2
Acum 6 luni

CONTRA!

Cererea ta de helper este copiata de la Bo0o0o0o0o0o0m!

 

I am the one, don`t weigh a ton
Don`t need a gun to get respect up on the street
Acum 6 luni

CONTRA !

 

Copy/Paste

Acum 6 luniUltima editare: Acum 6 luni

Cerere copiata.

Respins.

Acum 6 luni