UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere Helper (TheBestDreamEver)
Started by TheBestDreamEver

Nickname-ul tau:TheBestDreamEver

Prenumele:Mario

Varsta ta:16 ani

Adresa ta de discord:ThePaintedMC#8596

De unde ai aflat despre serverul nostru:De pe un site cu servere

Cat timp ai putea acorda serverului?:4-6 ore pe zi

Pe care dintre sectiunile serverului poti fi cel mai activ?:Survival

Ce experiente ai in moderarea unui server?:Nu pot sa zic ca stiu prea multe dar am un prieten care este helper pe alt server si ma invata destul de multe lucruri care ma ajuta.

De ce sa te alegem pe tine ca Helper?:Pentru ca sunt o persoana activa pe server si as putea mentine o atmosfera linistita pe server

Descre-te in minim 50 de cuvinte:Sunt o persoana buna si de treaba dar mai ales prietenos si sincer si imi place sa ajut .  Invat destul de repede ce trebuie sa fac ca helper .Imi place romana si engleza adica stiu sa vorbesc engleza dar putina franceaza.Ca persoana sunt o persoana sincera .amzuanta. creative si am bun simt si cei 7 ani de acasa.

Cu ce ai putea contrbui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?:Sunt destul de bun la oprit certuri adica pot face oamenii sa se inteleaga mai bine si pot aduce idei noi serverului.

Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa iti verifice cererea va fi automat respinsa ?:DA!

n caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?:   DA!

Ai citit regulamentul serverului?:DA! am citit toate cele 5 reguli

/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/:Contactez o persoana cu un grad mai mare ca sa faca decizia corecta

/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: Celui care injura ii dau mute pentru cel care face reclama fac un screen shoot si comunic unui grad mai mare pentru cel cu hack o sa ma pun pe vanish si o sa il filmez ca apoi sa trimit filmarea pe discord si pentru raportarea de bug il redirectionez pe respectivul catre serverul de discord unde poate sa depuna raport de bug iar atunci cei cu grad mai mare pot vedea

poza cu orele jucate:orele

Nu stiu cum sa pun poza dar pot sa scriu:   1d      37h       30 min     49 sec

x 2
Acum 6 luni

nu pot trimite poza cand imi pun linku de la gyazo imi apare altceva imi apare ceva cu accept cookies

Acum 6 luniUltima editare: Acum 6 luni

nu pot trimite 

Acum 6 luni

 Salut, am incarcat eu poza cu orele pentru tine: https://imgur.com/a/Xy91Iuw

Cat despre cererea ta, raspunsurile sunt bune si tin sa precizez ca raspunsurile tale nu le-am mai intalnit la alte cereri, deci ai scris fix din capul tau si nu te-ai inspirat de la alte cereri, iar asta imi place. Activitatea ta pe server este una foarte buna, esti prietenos cu toti playerii, iar cand a fost vorba de certuri ai ales sa chemi un membru Staff si nu sa iti faci singur dreptate, ceea cel mai probabil ar fi dus la o sanctiune. Pe mine personal m-ai ajutat in prinderea playerilor ce fac tpa+kill/trap sau a camperilor la /warp pvp. 

De la mine ai un sincer PRO!

 

 

The sun is shining - we should too.
Acum 6 luniUltima editare: Acum 6 luni

Ai o cerere buna, imi plac raspunsurile tale, dar sunt mai mult de 5 reguli in regulament!!
PRO

 

Acum 6 luni

dc tot stafful sare peste mine adica (co owner   paul si docy :(  

Acum 6 luni

Acceptat in teste.

Astept un mesaj pe discord.

Acum 6 luni