UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere Helper. Acea cerere era facuta de fratele meu.
Started by psd101

psd101

 

psd101

 

am 18

 

psd103#2512

 

https://minecraft-mp.com/country/romania/

: 4 s-au 5 ore pe zi

: Survival

Ce experienta ai in moderarea unui server?: Eu am mai fost Helper  pe un alt sever mc.gamster.org nu mi-a placut de acel server chiar daca am fost Helper deorece oamenii din el erau toxici.

De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: Cred ca dunt o persoana  responsabilă pe care te poți baza si fac treba adica rezolv problemele oamenilor.

Descrie-te in minim 50 cuvinte: Sunt glumet  îmi place să mă deplasez sa calatoresc in diferite locuri,sunt  serios  când e vorba de treabă, in timpul liber dupa ce imi termin studiile ma joc minecraft un joc relaxant cu multi oamnei ,am multi prienteni carora le-am spus de acest server  si sunt bucurosi sa se joace pe el.

Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: As putea aduce in lpus echipei de staff timp mai mult ocupanduma cu oamenii care au probleme.

Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Da

In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?: daca cererea mea va fii respinsa nu voi cere expicatii cum sa-o fac mai buna.

Ai citit regulamentul serverului?: Am citit regulamentul jucătorilor cât și  regulamentul staff.

/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/:  Verific regulamentul, dacă sancțiunea este greșită încerc să îi explic acelui membru din staff greșeala  pe care a făcut-o, apoi il v-oi plasa altor membrii staff sa vada daca greseala  poate fii reparata.

/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: Cei care încalcă regulamentul vor fi sancționați cun un ban temporar/mut temporar . Dacă un jucător folosește hack-uri îl tin minte numele sau fac un ss la numele lui si il pospostez pe forum s-au mai rapid il pot penaliza cu un ban temporar . Dacă cineva raportează un bug, merg să văd care este problema, îmi notez undeva bug-ul  si il v-oi posta pe forum s-au incer sa imi folosesc cunostintele ca s-a il repar.

https://imgur.com/C5CleLL

Acum 6 luni

Acum 10 zile n-aveai 16 ani?

x 1
Acum 6 luni

Fratele meu postase aia doar ca dupa contul meu fusesem plecat la pregatire la biologie si nu stiam ca face ce va pe pc ul meu

 

Acum 6 luni

Sper sa ma scuzi pentru greseala facauta de fratele meu,sper sa nu se mai repete

Acum 6 luni

Nu  imi plac raspunsurile tale ,ex:tii  minte persoana  cu hack. Contra

x 1
Acum 6 luni

Uitase-m sa-l editez adica sa-i dau ban temporar s-au chiar permanent adica sa nu pun sa-l tin minte de data trecuta.Imi pare rau dar chiar as vrea sa devin Helper deoarece as putea ajuta staff-ul.O idee de amea esste sa facem o sectiune cu SkyWars s-au cu KitPvp.

Acum 6 luni

Raspunsurile sunt foarte slabe si ai prea multe greseli gramaticale, asta da dovada ca nu ai varsta pe care ai spus-o.

Respins.

Acum 6 luniUltima editare: Acum 6 luni