UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!

Cerere Helper (blackman66)
Started by blackman66

nickname: blackman66

prenume: Filip

adresa de discord: blackman#3261

de unde ai aflat de sv nostru:https://minecraft-mp.com/country/romania/

Cat timp ai putea acorda serverului?: 5-6 maxim 7 ore pe zi.

Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Survival

Ce experienta ai in moderarea unui server?: Ma descurc destul de bine avand in vedere ca am mai fost mod/admin pe alte servere de minecraft sau discord.

De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: Ma consider un helper calificat deoarece, in opinia mea, stiu sa ajut oameni si imi si aduce satisfactie cand ajut o persoana.

Descrie-te in minim 50 cuvinte: In opionia mea si din ce spun prietenii mei eu sunt o persoana amuzanta, dar si serioasa cand este nevoie. Imi place mult minecrafttul si sunt o persoana creativa si cu o imaginatie bogata.

Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: In legatura cu dezvoltarea serverului pot ajuta la moderarea lui pe timpul zilei si oprirea persoanelor care incalca reegulile serverului pentru a avea o comunitate cat mai frumoasa.

Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: Da.

In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?: Absolut.

Ai citit regulamentul serverului?: Am citit si regulamentul playerilor si al staff-ului.

/Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci?/: In primul rand ma uit pe regulament daca intr-adevar ce a facut este gresit, apoi daca sanctiunea facuta de membrul staff este una incorecta voi vorbi cu el si vom rezolva situatie.

/Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci?/: In primul rand voi sanctiona persoanele care merita de ex persoanelor care injura sau care fac reclama o sa le dau mute, daca cineva foloseste hackuri o sa ii dau ban, iar dupa aceste actiuni o sa vorbesc si cu persoana care vrea sa raporteze un bug, apoi voi vorbi cu un staff care are grad mai mare pentru a-i explica situatia. 

Poza cu orele jucate:

x 1 x 1
Acum 6 luni

poza cu orele jucate: https://prnt.sc/115mm4o

 

Acum 6 luni

Nu ai orele necesare, sunt doar 26h si ai avut destul timp sa editezi in caz ca ai facut cele 36h.

Respins.

Acum 6 luni