Jump to content
TripleTea

Cerere Helper (TripleTea)

Recommended Posts

1: Nick-ul tau de joc:TripleTea.
2: Cati ani ai?:Am 13 ani.
3: Prenume:Paul.
4: Experienta minecraft(ani):Am experienta de 3 ani.
5: Ce te-a motivat sa aplici pentru gradul de helper pe serverul nostru?:Pe mine ma motivat faptul ca cred ca aceasta comunitatea va ajunge departe si as vrea sa ajut serverul cu ideile mele.
6: Ai primit vreo sanctiune pe serverul nostru(mute,kick,tempban)?:Nu am primit nici o sanctiune.
7: Cat timp zilnic ai putea dedica serverului?:Eu as putea zilnic sa fac 3-6 ore sau chiar mai mult daca am timp.
8: De ce sa te alegem pe tine ca helper?:Pentruca sunt un baiat cu calitati , stiu sa respect , nu fac probleme si as putea sa va ajut cu ce e nevoie cat si comunitate si playerii.
9: In ce mod ai putea contribui la dezvoltarea serverului/comunitatii?: As putea contribui la un chat bine organizat , la o comunitate frumoasa si as mai putea ajuta playeri noi/incepatori.
10: Cunosti bine comenzile de sanctiuni de pe server?:Le cunosc bine.
11: Ce experiente ai in moderarea unui server?:Am o experienta decenta stiu cum e sa fii helper pe server de minecraft  si stiu ce responsabilitati o sa am ca helper.
12: Daca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu contestezi importriva celui care a luat aceasta decizie, si sa te stradui ca data viitoare sa fie mai bine?:Sunt de acord ca daca am fost respins inca nu sunt potrivit pentru aceasca functie si data viitoare o sa fiu mai bun.
13: Intelegi ca daca o sa ceri unui membru al administratiei sa examineze cererea ta o sa fie direct refuzata?:Da , eu o sa astept cat o sa fie nevoie.
14: Chiar daca nu o sa fii acceptat ca helper, esti de acord sa ajuti jucatorii de pe server cu problemele lor? De ce crezi ca acest lucru este important?:Eu am ajutat mereu playeri cu grad sau fara si o sa ajut mereu.
15: Ai citit regulamentul serverului si esti sigur ca o sa-l poti respecta in totalitate?:Sunt sigur pe mine ca o sa respect regulamentul 100%.
16: Sectiunea pe care vrei gradul:Survival.
17. Poza cu ore jucate:https://imgur.com/a/IsPsNRC  (in dreapta).
18. Poza cu dovada ca ai invitat peste 5 membri pe serverul de discord:Discordul meu DarkAngel#3762 nu imi merge invitatia de la model , as dori sa imi fie trimisa o invitatie aici ca sa pot face aceasta cerinta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×