Jump to content
Sign in to follow this  
MateiYT15

Cerere helper.

Recommended Posts

1: Nick-ul de pe joc : MateiYT15

2: Cati ani ai? : 17 ani.

3: Prenume: Dan.

4: Experienta minecraft(ani) : 6 ani , aproape 7.

5: Ce te-a motivat sa aplici pentru gradul de helper pe serverul nostru? : Pe mine m-a motivat faptul ca , din primele ore de joc ale mele , deja atmosfera jocului era super faina, playeri putini , dar macar sunt calumea, serverul este super bine pus la punct, si astept si urmatoarele lucruri , si sincer.. de cand joc pe sv , joc cu un spor mult mai mare ca pe altele .

6: Ai primit vreo sanctiune pe serverul nostru(mute,kick,tempban)?: Pana in momentul de fata nu.

7: Cat timp zilnic ai putea dedica serverului?: intre 4-8 h pe zi .

8: De ce sa te alegem pe tine ca helper ?: as putea ajuta mult la acest server , fiind si activ zilnic .

9: In ce mod ai putea contribui la dezvoltarea serverului/comunitatii?: In pastrarea unui limbaj cat mai decent pe server , sa ajut la aflarea unor buguri posibil existente , sa fiu on cand un staff are nevoie de cineva care sa il ajute sau sa il sfatuiasca la unele lucruri.

10: Cunosti bine comenzile de sanctiuni de pe server ?: in general da , le cunosc destul de bine .

11: Ce experienta ai in moderarea unui server ?: Pai ... as putea ajuta cu gasirea unor pluginuri care sunt necesare , sau la unele lucruri care sunt mai greu de rezolvat ..

12: Daca cererea ta este respinsa , esti de acord sa nu protestezi impotriva celui care a luat aceasta decizie, si sa te stradui ca data viitoare sa fie mai bine? : Da , sunt total de acord cu aceasta.

13: Intelegi ca daca o sa ceri unui membru al administratiei sa examineze cererea ta o sa fie direct refuzata?: Da , rabdarea conteaza mult .

14: Chiar daca nu o sa fii acceptat ca helper , esti de acord sa ajuti jucatorii de pe server cu problemele lor ? De ce crezi ca acest lucru este important ?: Da sunt de acord sa ajut membri din aceasta comunitate , deoarece este foarte important ajutorul reciproc fata de orice membru .

15: Ai citit regulamentul serverului si esti sigur ca o sa-l poti respecta in totalitate ? : Da l-am citit , si o sa il mai citesc ca sa pot face exact ceea ce scrie in el .
16: Sectiunea pe care vrei gradul: SkyBlock.

Edited by MateiYT15

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare MateiYT15 !
Deoarece nu ai respectat conditiile si modelul cerut de noi vei fi

:Respins:

❗ Mai ai dreptul sa faci o cerere peste 5 zile din momentul acesta!

Stima si respect,
Echipa SPYCRAFT.RO

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×