Jump to content

TripleTea

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TripleTea

 1. TripleTea

  Sugestie (secțiuni)

  1.Nick-ul tau:TripleTea2.Sugestia ta:Mai multe secțiuni de exemplu skypvp , skyblock etc.3.Cu ce ar imbunatati sugestia ta serverul:Ar îmbunatati serverul că ar fi mai șmecher cu mai multe secțiuni nu doar cu una4.Poze (optional):5.Alte detalii:Serverul poate avea secțiunile survival , skypvp , skyblock etc ce ar face serverul mai popular .
 2. TripleTea

  Sugestie (concursuri)

  1.Nick-ul tau:TripleTea2.Sugestia ta:De a face concursuri saptamanale/lunare3.Cu ce ar imbunatati sugestia ta serverul:Cu playerul mai activi și cu un server mai distractiv4.Poze (optional):5.Alte detalii:Idei de concursuri : cea mai mișto casa/baza . Alt concurs ar fi unul de pvp de exemplu vor fi două echipe ce se vor duela și echipa câștigătoare va primi un premium etc.
 3. TripleTea

  Bug (Sulker Box)

  Nume TripleTea Bug Pot deschide sulker box-urile de la alti playeri chiar de sunt in protectia lor. Dovada https://imgur.com/a/9Cp9Qo6
 4. TripleTea

  Cerere Helper (TripleTea)

  1: Nick-ul tau de joc:TripleTea.2: Cati ani ai?:Am 13 ani.3: Prenume:Paul.4: Experienta minecraft(ani):Am experienta de 3 ani.5: Ce te-a motivat sa aplici pentru gradul de helper pe serverul nostru?:Pe mine ma motivat faptul ca cred ca aceasta comunitatea va ajunge departe si as vrea sa ajut serverul cu ideile mele.6: Ai primit vreo sanctiune pe serverul nostru(mute,kick,tempban)?:Nu am primit nici o sanctiune.7: Cat timp zilnic ai putea dedica serverului?:Eu as putea zilnic sa fac 3-6 ore sau chiar mai mult daca am timp.8: De ce sa te alegem pe tine ca helper?:Pentruca sunt un baiat cu calitati , stiu sa respect , nu fac probleme si as putea sa va ajut cu ce e nevoie cat si comunitate si playerii.9: In ce mod ai putea contribui la dezvoltarea serverului/comunitatii?: As putea contribui la un chat bine organizat , la o comunitate frumoasa si as mai putea ajuta playeri noi/incepatori.10: Cunosti bine comenzile de sanctiuni de pe server?:Le cunosc bine.11: Ce experiente ai in moderarea unui server?:Am o experienta decenta stiu cum e sa fii helper pe server de minecraft si stiu ce responsabilitati o sa am ca helper.12: Daca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu contestezi importriva celui care a luat aceasta decizie, si sa te stradui ca data viitoare sa fie mai bine?:Sunt de acord ca daca am fost respins inca nu sunt potrivit pentru aceasca functie si data viitoare o sa fiu mai bun.13: Intelegi ca daca o sa ceri unui membru al administratiei sa examineze cererea ta o sa fie direct refuzata?:Da , eu o sa astept cat o sa fie nevoie.14: Chiar daca nu o sa fii acceptat ca helper, esti de acord sa ajuti jucatorii de pe server cu problemele lor? De ce crezi ca acest lucru este important?:Eu am ajutat mereu playeri cu grad sau fara si o sa ajut mereu.15: Ai citit regulamentul serverului si esti sigur ca o sa-l poti respecta in totalitate?:Sunt sigur pe mine ca o sa respect regulamentul 100%.16: Sectiunea pe care vrei gradul:Survival.17. Poza cu ore jucate:https://imgur.com/a/IsPsNRC (in dreapta).18. Poza cu dovada ca ai invitat peste 5 membri pe serverul de discord:Discordul meu DarkAngel#3762 nu imi merge invitatia de la model , as dori sa imi fie trimisa o invitatie aici ca sa pot face aceasta cerinta.
 5. TripleTea

  Bug (NPC Playeri)

  Nick-ul meu este TripleTea. Bug-ul este ca arata npc-urile playerilor (cate odata si mai multe) care nu sunt on. Dovada https://imgur.com/a/W24qfIk
 6. TripleTea

  Prezentare TripleTea

  1.Prenumele tau:Paul.2.Metoda de contact(Optional):Discord:DarkAngel#3762.3.Varsta:13.4.Nick-ul din joc:TripleTea.5.De unde ai auzit de noi:minecraft-mp.6.Care este pasiunea ta: gaming-ul.7.Ce iti place sa faci in timpul liber:Sa fac constructii pe minecraft.8.Parerea ta personala despre noi:Inca nu am una insa imi place serverul.
×