MrSnowHD
MrSnowHD
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum 5 luni
Vazut ultima data:
Acum 8 zile
Vizualizări profil:
291
Prenume
Alexandru
Vârsta
23
1) Nick-ul tau de joc : MrSnowHD2) Cati ani ai ? : 233) Prenume : Alexandru4) Pe ce sectiune vrei sa aplici ? : Survival5) Experienta minecraft (ani) : 7 ani (linistit :)))6) Ce te-a motivat sa aplici pentru a intra in staff pe SpyCraft ? : Pur si simplu simpatia pentru server, un server de care m-am apucat si era golut, si creste incet incet. In ultima vreme, si dupa atatia ani de minecraft, am ajuns sa joc doar pe maxim 2,3 servere deoarece, gasesc doar in cateva ceea ce am gasit si in acesta. Nu pot descrie exact, dar are acel lucru.7) Cat timp zilnic ai putea dedica serverului?: Dupa munca, 4 ore, daca sunt liber, si cate 6. Cat despre timpul noptii, mai tot timpul cand nu sunt obosit !8) De ce sa te alegem pe tine ca membru staff?: As vrea sa fiu in staff doarece stiu exact ce necesita o echipa de coordonare, care este in continua schimbare. Este greu sa combati multe pareri, este discrepanta mare intre utilizatorii care joaca pe server, ma refer la copii care sunt inca mici, si inteleg jocul, sau copii care se cearta, cat si copii mai batrani, sa le zic asa, gen EU. Spun asta pentru ca m-am obisnuit sa nu atac rapid cu o comanda unde prilejul imi lasa loc sa impac sau sa ajut spre o buna intelegere si un joc cat mai placut in continuare !9) In ce mod ai putea contribui la dezvoltarea serverului/comunitatii?: Financiar am facut, si o sa o mai fac cand o simt, cat despre parte de ajutor tehnic, cred ca ne-am intlege perfect doarece stiu ce se papa si acolo in spate :)) !10) Cunosti bine comenzile de sanctiuni de pe server?: Am citit de cateva ori, retin, dar cu timpul le exersam. Oricum cred ca vor mai fii schimbari la sanctiuni, sau ar mai trebui facute niste schimbari. Dar da, ne adaptam situatiei oricand !11) Ce experiente ai in moderarea unui server?: Nu stiu cum as putea sa expirm asta, daca imi da-ti 3 optiuni prin care sa exprim asta, va aleg optiunea. Sincer, eu cred ca ma descurc super bine, dar nu cred ca aveti nevoie de un narcisist sau ceva supra evaluat. Asa ca mai putina vorba, mai multe fapte !12) Daca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu contestezi importriva celui care a luat aceasta decizie, si sa te stradui ca data viitoare sa fie mai bine?: "Razbunarea este arma prostului" - Nu cred ca moare acum familia mea ca nu am fost acceptat pe un server de minecraft, in care totusi eu ma zbat sa fiu acceptat. Nu sunt acceptat, inteleg de ce, si schimb :) !13) Intelegi ca daca o sa ceri unui membru al administratiei sa examineze cererea ta o sa fie direct refuzata?: Kids things14) Ai citit regulamentul serverului si esti sigur ca o sa-l poti respecta in totalitate?: Da, categoric !
Acum 15 zile


1) Nick-ul tau din joc: MrSnowHD2) Bug-ul gasit (detaliaza cat mai mult): Am fost inactiv cateva saptamani bune, am avut de lucru, si cu noile update-uri am vazut ca trebuie sa postez pe discord pentru recuperarea gradului. Dar mi sa zis sa fac si un ticket. So .. 3) Discord : MrSnowHD#3347 4) Grad : Titan   Multumesc frumos :) !
Acum o lună

1) Nickname : MrSnowHD2) Gradul pentru care ai donat : Titan3) Discord(Exemplu#0000) : MrSnowHD#33474) Pe ce sectiune ai cumparat gradul : Global5) O dovada (poza in chat sau tab) : Spoiler
Acum 4 luni

1) Nick-ul tau din joc : MrSnowHD2) Prenume : Alexandru3) Varsta : 234) Cu ce te ocupi in timpu liber (Hobby) : Invart masina de spalat, sa invart si eu ceva, ca nu mai merge nimic cu coronavirus :))5) De unde ai auzit de spycraft? : Am jucat acum cativa ani pe server.6) O mica descriere despre tine : Hmm, sociabil, foarte cinstit, open mined, caut oameni cu care pot vorbi despre dezvoltare si cu care sa joc linistit cand intru sa joc. PS : La ce ai zis cu Warp end, sa faceti warp nu mi se pare o idee buna, am stat 5 ore sa gasesc portal spre end, si am gasit :)) altii o sa dea warp acum :))
Acum 5 luni
🡱