MrSnowHD
MrSnowHD
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum 3 luni
Vazut ultima data:
Acum 2 ore
Vizualizări profil:
197
Prenume
Alexandru
Vârsta
23

1) Nick-ul tau din joc: MrSnowHD2) Bug-ul gasit (detaliaza cat mai mult): Am fost inactiv cateva saptamani bune, am avut de lucru, si cu noile update-uri am vazut ca trebuie sa postez pe discord pentru recuperarea gradului. Dar mi sa zis sa fac si un ticket. So .. 3) Discord : MrSnowHD#3347 4) Grad : Titan   Multumesc frumos :) !
Acum 10 zile

1) Nickname : MrSnowHD2) Gradul pentru care ai donat : Titan3) Discord(Exemplu#0000) : MrSnowHD#33474) Pe ce sectiune ai cumparat gradul : Global5) O dovada (poza in chat sau tab) : Spoiler
Acum 3 luni

1) Nick-ul tau din joc : MrSnowHD2) Prenume : Alexandru3) Varsta : 234) Cu ce te ocupi in timpu liber (Hobby) : Invart masina de spalat, sa invart si eu ceva, ca nu mai merge nimic cu coronavirus :))5) De unde ai auzit de spycraft? : Am jucat acum cativa ani pe server.6) O mica descriere despre tine : Hmm, sociabil, foarte cinstit, open mined, caut oameni cu care pot vorbi despre dezvoltare si cu care sa joc linistit cand intru sa joc. PS : La ce ai zis cu Warp end, sa faceti warp nu mi se pare o idee buna, am stat 5 ore sa gasesc portal spre end, si am gasit :)) altii o sa dea warp acum :))
Acum 3 luni

1) Nick-ul tau din joc : MrSnowHD2) Propunere (detaliaza cat mai mult) : Propun implementarea unei noi protectii, un alt cub de f**in orice, care sa functioneze in end, dar restrictionarea protectiei in end 1. Si de astfel si crearea unui singur loc mai frumos de respawn acolo, daca vreti dau un schematic3) Cu ce crezi ca ar ajuta : Zic astea deoarece acum cineva are protectii acolo deja, si nu poti ataca mobi sau pune block-uri. Adica voi prin wg faceti flag si asa toti vor face acelasi lucru acolo. KILL THE DRAGON4) Resurse necesare (optional) : Hmm, nimic din ce cred eu.5) Comentarii aditionale : Hola seniores !
Acum 3 luni
🡱