Bo0o0o0o0o0o0om
Bo0o0o0o0o0o0om
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum 3 luni
Vazut ultima data:
Acum o lună
Vizualizări profil:
214
Acest utilizator nu și-a completat încă nici un câmp aici.
1. Încălcarea regulamentului privind comanda de tp. Tiai dar de 3+ ori tot tppe și fără vanish la Dragos fără permisiune. Ai tras în tot acest timp săgeți cu efectul de barrier pe vanish, 15+min .  2. Dragos a dat ps disable, si  team omorit amîndoi. După ai venit ne-ai enervat iar. Team omorit Inca odată cum se vede pe filmare.  3. Sunt mai mulți oameni pe server ,se poate și de întrebat ca tu dai tot fără motiv pe vanish sau nu. Se poate de uitat și pe logs. NikNam a analizat situația,ia dat mesaj și lu Snici, mulțumesc pentru report ca acum nu o sa mai ai acces la comanda tp. Peace
Acum o lună

1)Nick-ul tau din joc: Bo0o0o0o0o0o0om2)Propunere (detaliaza cat mai mult): Ar fi foarte bina daca sar adauga ca cind cineva e in pvp, 1.sa le arate cit timp mai sunt in pvp, 2. cind esti in pvp  ti se dezactiveaza doar fly-ul ca sa nu poti fugi ori sa ai un avantaj fata de celalat player, ar trebui ca ei sa NU poata pune protectie in timpul pvp-ului , si sa NU poata da disconnect, daca da disconnect sa moara si sa piarda itm. 3)Cu ce crezi ca ar ajuta: Nu este asa de enervant pt toti, si va fi ca si la warp pvp, numeni nu scapa si nu are un anumit avantaj asupra celuilat.4)Resurse necesare (optional):5)Comentarii aditionale: Eu cred ca asta ar fi o chestia care va schimba sv destul de mult, si majoriatea mai mare vor aceasta chestie ca sa fie emplementata.
Acum 3 luni

1)Nick-ul tau din joc + rank-ul tau: Bo0o0o0o0o0o0om, GOD.2)Nick-ul jucatorului raportat + rank-ul acestuia: ShakalZEW, Jucator3)Raport: X-Ray4)Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=M-_cUZAqAhA5)Comentarii aditionale: In video se afla cum folosea x-ray, si la sfirsit a si recunoscut ca la folosit.
Acum 3 luni
🡱